sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Vanhoja töitä - vyöpusseja

Kokosin erästä työhakemusta varten eräänlaista portfoliota tekemistäni jutuista, ja koska kuvat aikoinaan myyntiin tekemistäni pusseista olivat kadonneet kovalevyn rikkoutumisen myötä, otin kuvia niistä pusseista, joita en ole vielä ehtinyt myydä.

Ensimmäisessä kuvassa olevan vihreän pussin kaltaisia tein paljon myyntiin - se on malliltaan kuin pieni vyölaukku, takana on kaksi vyökiinnikettä, sulkimena nyörit ja materiaalina villakangasta ja vuorisilkkiä. Ruskea on hiukan uudempi malli, joka roikkuu vyössä lenkeistä, on hiukan tilavampi ja sulkeutuu nappiin pujotettavalla nyörilenkillä.

Vasemmalla oleva musta samettipussin kaltaisia pusseja tein myös paljon - malli on tupakkapussimaisesti suulta kiristyvä vuorisilkillä vuorattu pussi, jossa on erillinen nyöri ripustamista varten. Mustia samettipusseja Ropeconissa olisi aina mennyt enemmän kuin minulla oli myydä, koska monet nuoret pöytäpelinjohtajat ja korttipelaajat ovat kovin viehtyneitä mustan sametin velhomaisuuteen ;-) Tässä pussissa on lisäksi koristeena kirjailtu kuvio.

Vihreä on kokeilumalli, jossa on koristeena kankaalle ommeltua nyöriä, ja yläreunassa tukevat lenkit vyölle ripustamista varten.

Lakkasin myymästä tavaraa Ropeconissa, kun myytipöydän hinta nousi niin korkeaksi, että tavaraa olisi pitänyt myydä todella paljon tai sitten nostaa niiden hintoja, enkä toisalta saanut vuoden aikana ommeltua niin paljon tavaraa myytäväksi kuin olisin halunnut. Mutta haaveissa on, että ehkä jonain kesänä taas... Ainakin tapa laittaa tilkkuja talteen pussientekemistä varten on säilynyt.

1 kommentti:

  1. Todella sieviä, täytyisi varmaan alkaa itsekin tekemään laukkuja, kun koskaan larppeihin ei tahdo sopivia löytyä. :)

    VastaaPoista