maanantai 14. kesäkuuta 2010

Lisää Barbienvaatteita.

Barbienvaate-kausi jatkuu vielä, viikonloppuna syntyi tämmöisiä.

Beige paita on ohutta trikoota ja ruudullinen hame on tehty villa(sekoittee)sta. Molemmat ovat kotoisin Eurokankaan tilkkulaarista, josta saa haalia pieniä kangastilkkuja 2 eurolla niin paljon kuin saa pieneen muovikassiin mahtumaan. Paita on auki takaa, hame edestä, molemmat ovast kiinni tarranauhalla.

Ohut ja joka suuntaan venyvä trikoo on inhottava ommeltava ompelukoneella, mutta en ole koskenut saumuriin varmaan pariinkymmeneen vuoteen, ja se tuntuu muutenkin kömpelöltä työkalulta näin pieneen piperrykseen. Jersey-neula säästää onneksi kangasta repeämiltä, mutta paloja leikatessa pitää huomioida, ettei ompelua voi aloittaa aivan kankaan reunasta, koska syöttäjä ei muuten saa otetta kankaasta.

Raglan-hihaan minulla ei ollut muuta mallia kuin turkin kaava ja kuvia barbien valmisvaatteista, eikä tuosta kaavasta oikein hyvä tullut, mutta menettelee. Hameen edustaan olisi kiva saada ruskeita nappeja. Ehkä, kunhan taas käyn kaupungissa...

Musta jakku on pienten pastelliväristen tiplojen koristamaa villasekoitetta, joka on tikattu vaaleanpunaisella ja koristettu vaaleankeltaisilla puuvilla-yksityiskohdilla. Kaava on alunperin käsityölehden nahkaliivin kaava, johon lisäsin hihat. Se on selästä aika väljä, koska se on ajateltu puettavaksi esim. trikoopaidan päälle, joten kaavaa pitänee vastaisuudessa vähän pienentää. Se on kuitenkin hyvä kaava, koska kaulus on toteutettu alavaran avulla, joten siitä tulee siisti myös auki pidettäessä.

Shortsit ovat vaaleanpunaista stretch-housukangasta, joka on tikattu hiekanvärisellä langalla.

Löysin muuten Tilpehööri-nimisen nettikaupan, joka myy Barbien kenkiä erittäin edullisesti! Tein tilauksen, saa nähdä mitä sieltä tulee ja kuinka nopeasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti